Kategooriad

Ostukorv  

toode (tühi)

Šokolaadi tekstuurplaadid  5 toodet

Šokolaadi tekstuurplaadid
Plastikust plaatidesse on pressitud sügav muster, mille abil saab valmistada erilisi, reljeefse pinnaga šokolaadist kaunistusi.

Kasutusviisid:

1. Kalla šokolaad ühtlaselt plaadile, lase 10 minutit külmikus taheneda ja eemalda kile. Kasuta šokolaadi vastavalt soovile.

2. Lõika alusplaat soovitud kujuga, kata šokolaadiga ja silu spaatli abil ühtlaseks. Kohe, kui šokolaad hakkab kristalliseeruma, painuta soovitud asendisse. Lase külmikus 10 minutit taheneda ning eemalda siis kile.

3. Kata pralineed šokolaadiga ja aseta küpsetusplaadile. Vajuta väiksemateks tükkideks lõigatud struktuurkiled koheselt kerge survega kommide peale. Lase 10 minutit külmikus taheneda ning eemalda siis plaat šokolaadi küljest.

Plaate saab edukalt kasutada ka suhkrumassiga!

NB! Ühte plastikust plaati saab kasutada mitmeid kordi.