Tere tulemast, Logi sisse
Tooteid pole valitud
Transport 0,00 € Summa 0,00 €
Kassasse
Kõik sooduspakkumised
-- Hind: odavamad eespool Hind: kallimad eespool Tootenimetus: A kuni Z Tootenimetus: Z kuni A Laosolevad eespool Sorteeri
Suhkrukunst soovitab, üks meie lemmiktoodetest! Täiuslikult sile silikoonmatt taignate, martsipani, suhkrumassi jm rullimiseks, kookide küpsetamiseks ja isegi nende külmutamiseks. Mittenakkuva pealispinnaga, haakub kõikide tööpindadega. Talub temperatuure vahemikus -40C ... +230C. Alusele on märgitud tortide läbimõõdud, erinevate mõõtühikute...
Vali võrdluseks
Mittenakkuva pinnaga rulli abil saad hõlpsalt martsipani või suhkrumassi rullida. Rull on kõigest 15 cm pikkune ja sobib eriti hästi väikese koguse massi rullimiseks. Kasuta näiteks lillede ja teiste väikeste detailide valmistamisel.
Komplekti kuuluvad kolmes paksuses silikoonkettad (kõiki 2 tk), mis aitavad suhkrumassi ja martsipani ühtlaselt vajaliku paksusega rullida. Ketaste paksused: 1,55 mm, 3,35 mm ja 6,25 mm. Kasutamine on lihtne - vali välja sobiva paksusega kettad, aseta need PME 15 cm või 23 cm pikkuse rulli otstesse ning rulli mass lahti!